360° Virtuele Rondleiding – Virtual Tour

Dankzij een 360° Virtual Tour wordt uw zaak (winkel, restaurant, hotel, wellness, vastgoed, …) eenvoudig online toegankelijk voor elke potentiële klant.
Via een smartphone, computer of tablet kan iedereen op een interactieve manier door uw zaak wandelen en de sfeer ontdekken in deze “Virtual Reality”.

De verschillende mogelijkheden voor een 360° virtual tour met hun voordelen worden hieronder besproken. De tarieven vindt u op de pagina Mogelijkheden 360° virtual tour.

Voor winkels & horeca

De 360° Virtual Tour wordt gekoppeld aan Google Streetview en Google Maps, en kan daarboven ook makkelijk geïntegreerd worden op uw website.

Waarom voor een virtuele tour op Google Streetview kiezen?

  • 44% van de zoekopdrachten gebeuren via een kaart applicatie, zoals Google Maps.
  • Restaurants zien hun online reservaties stijgen met 30% als ze een virtual tour hebben op de website.
  • GMB pagina’s (Google My Business) met een Virtual Tour zien het aantal online bookings met gemiddeld 85% verhogen.
  • Virtual Tours verhogen aanzienlijk de SEO (Search Engine Optimization) van je website. Je wordt dus sneller gevonden via bv. Google (= meer bezoekers).

 

Voor vastgoed makelaars & notarissen

Een 360° virtuele rondleiding is een optimale oplossing om uw panden online en zo volledig mogelijk te presenteren aan mogelijke kopers.

Waarom voor een virtuele rondleiding kiezen?

  • Voor de bezoeker is het de ideale manier om een pand volledig te bekijken vanuit zijn luie zetel en dit op een moment die voor de koper het beste past.
  • Met virtuele rondleidingen kan je de ruimtes beter inschatten en de sfeer opsnuiven. Wie na het zien van het pand een klik heeft, kan een afspraak maken om het ook in het echt te bezichtigen. Op deze manier komen de écht geïnteresseerde kopers langs om een afspraak te maken.
  • Daarnaast is de technologische opmars niet te ontkennen. Met een virtuele rondleiding toont U uw klanten dat U alle technologische middelen in het werk stel om hun woning te verkopen.

Werkwijze.png

Voor meer info of tarieven contacteer ons gerust of bekijk de mogelijkheden.

 

 

Zie ook de werkwijze, voordelen van een virtual tour en wat is een virtual tour.

%d bloggers liken dit: